kamillahaaland.com

dagen derpå

  • 18.06.2015 - 12:34

God torsdag, dere! Jeg sitter i skrivende stund i bilen på vei hjem til sørlandet. Kvelden i går var utrolig hyggelig, selvom det så klart også var ganske vemodig å tenke på at vi kanskje aldri kommer til å være samlet sammen igjen. Vi hadde noen morsome "leker" da vi var ute for å spise, og lærerne sang og vi hadde masse godt i glasset. Anette i klassen ble kåret frem som kullets forbilde og vant en sjekk på 5000 kroner. Gal som hun er kjøpte hun øl og cider til hele gjengen for dem! Så det ble god stemning for å si det sånn. Jeg måtte le litt da jeg oppdaget at jeg hadde spist hawaii-pizza og drukket san francisco. Neste måned drar jeg jo til Hawaii, og når vi skal hjem derfra skal vi innom San Francisco. En morsom liten tilfeldighet.
Nå skal jeg sette på meg beatsene, høre på litt deilig musikk og lukke øynene. Vi er bare kommet til Larvik, så det er fortsatt noen timer igjen i bilen...

ingridengevik

18.06.2015 kl.12:35

du vant linkerunden :-D

Stine Tokle

18.06.2015 kl.12:38

Såå kjekt :D

Karolina Maria Griciute

18.06.2015 kl.17:42

Det er så koselig med slike kvelder! :D Høres ut som du koste deg!
Kamilla Haaland

VelkommenKort om meg: 23 år, ferdigutdannet optiker, fotointeressert, svak for designervesker og lider av kronisk wanderlust.

Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits