kamillahaaland.com

fringes and a bun

  • 20.06.2015 - 16:29

Herregud for en deilig dag! Det er vigelandsdagen her på Vigeland i Lindesnes. Det medfører masse mennesker og at det faktisk skjer noe på denne lille plassen. Tivoli for de små, bilutstilling for de som er interessert i det. Jeg så meg ut en deilig mustang jeg gjerne skulle hatt som konebil, men det for bli når jeg vinner i lotto... Og sist men ikke minst hadde de HELIKOPTERTUR! Dette måtte jeg så klart være med på. Og flygeren var "leken" noe som passet meg veldig godt. Fart og morro i lufta ass, får det ikke bedre! Bilder kommer senere! Fikk tatt flyfoto av tomta vår til og med. Så nå har jeg laget en tradisjon om å ta bilde hvert år av utviklingen!

Puh, nå må vi løpe! Vi skal på middag hos mamma, så skal vi i bryllupsfest etterpå. Bryllupsfesten kom ganske brått på, vi fikk beskjed i går. Jeg lurer altså enda på hva jeg skal gå med... Ikke bra! Vel, under ser dere hvertfall hva jeg har hatt på meg til nå i dag.


Shorts og singlet fra kappahl, kimono fra bikbok, solbriller fra ray ban, klokke fra daniel wellington, veske fra marc jacobs og sandaler fra dna.

Forresten, dere får 15% rabatt på alle klokker fra DW frem til 30. juni! Rabattkode: kamillah!

Shortsen og singleten er sponset

Beritelise Aadalen

20.06.2015 kl.18:18

Det var et kjempefint antrekk! :)

Camilla

20.06.2015 kl.18:23

Får håpe du fant noe å ha på deg da og kos deg masse :) bryllupsfest er koselig ^^,

Ingrid

21.06.2015 kl.10:13

Så stilig antrekk. Høres kjempegøy ut med helikoptertur :D

Caroline

21.06.2015 kl.14:35

Stilig antrekk :-)
Kamilla Haaland

VelkommenKort om meg: 23 år, ferdigutdannet optiker, fotointeressert, svak for designervesker og lider av kronisk wanderlust.

Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits