kamillahaaland.com

Helikoptertur

  • 23.06.2015 - 18:29

Helgen gikk jo i ett, så jeg fikk jo ikke vist dere bilder fra helikopterturen! Ja, for vi fløy helikopter på lørdag!! Det er noe fascinerende over det å fly, og selvom jeg har migrene og ikke har mulighet til å bli flyver, drømmer jeg fortsatt om det. Lørdagens tur i oppe i det blå nøt jeg til det fulle. Jeg tror jeg smilte fra øre til øre hele turen. Det var så deilig!


Det var altså en meget fornøyd pike som satt fremme ved pilotens side med full panoramautsikt!Her ser dere forresten tomta vår! Herr-e-gud som jeg gleder meg til å komme i gang med byggingen! Kan nesten ikke vente med å bo på toppen av berget med sol fra morgen til kveld. Vi har tegnet en del skisser, så huset begynner å se veldig bra ut!

dagen derpå

  • 18.06.2015 - 12:34

God torsdag, dere! Jeg sitter i skrivende stund i bilen på vei hjem til sørlandet. Kvelden i går var utrolig hyggelig, selvom det så klart også var ganske vemodig å tenke på at vi kanskje aldri kommer til å være samlet sammen igjen. Vi hadde noen morsome "leker" da vi var ute for å spise, og lærerne sang og vi hadde masse godt i glasset. Anette i klassen ble kåret frem som kullets forbilde og vant en sjekk på 5000 kroner. Gal som hun er kjøpte hun øl og cider til hele gjengen for dem! Så det ble god stemning for å si det sånn. Jeg måtte le litt da jeg oppdaget at jeg hadde spist hawaii-pizza og drukket san francisco. Neste måned drar jeg jo til Hawaii, og når vi skal hjem derfra skal vi innom San Francisco. En morsom liten tilfeldighet.
Nå skal jeg sette på meg beatsene, høre på litt deilig musikk og lukke øynene. Vi er bare kommet til Larvik, så det er fortsatt noen timer igjen i bilen...

Vitnemål i boks

  • 17.06.2015 - 17:09Vitnemålsutdelingen er over, og jeg har nå papirer på at jeg faktisk ér optiker! Det føles fantastisk. Nå må bare autorisasjonspapirene komme i posten, så har jeg alt på stell! Allerede i starten av september drar jeg tilbake til Kongsberg for å delta på videreutdanning. Dette foregår riktig nok på deltid, så det blir heldigvis bare tre uker fylt med skole og undervisning totalt i løpet av året.

Nei dere, nå må jeg skynte meg her! Skal straks slenge på meg jumpsuiten jeg nettopp kjøpte og stikke avgårde for en siste fest med den fantastiske gjengen! Det blir hotellromvors før restaurantmiddag og drinker på byen

Ha en vidunderlig kveld, dere!

the future is so damn bright

  • 16.06.2015 - 11:36

God morgen alle sammen. Det er tirsdag, noe som betyr at jeg har kort dag på jobb. Kjenner det er deilig å i blant kunne ha muligheten til å sove litt lengre. Begynner klokka ett og jobber bare fire små timer. Dagen i dag har langt i fra gått til å sove lenge, vi hadde nemlig møte med banken klokka ni. Jeg har ikke fortalt det på sosiale medier enda, men i mai overtok vi en tomt og vi er i gang med å planlegge husbygging! Jeg gleder meg så vanvittig til å komme i gang med byggingen og kjenne at man er et steg nærmere et helt eget hjem. Det blir nok mange oppdateringer underveis i byggeprosessen når vi kommer i gang, for ikke å snakke om masse interiørsnakk etterhvert! Can't wait!Kaffen er inntatt og jeg er i gang med å pakke sammen litt ting og tang. Etter jobb drar jeg til Kongsberg, det er nemlig utdeling av vitnemål i morgen! Tiden har virkelig flydd... Det er helt absurd å tenke på at disse tre årene, 180 studiepoengene og ørten eksamenene er over. For alltid. Det blir nok en ganske så emosjonell avslutning i morgen. Tenk, så mange fine mennesker man skal savne!

Er det noen av dere som har bygget hus tidligere? Hvor lang tid tok det ca fra dere begynte å bygge til huset sto ferdig? Og kom gjerne med tips og råd! Selvom mannfolket mitt er snekker, er det vel alltids noen tips og triks som kan komme til nytte. 

Kamilla Haaland

VelkommenKort om meg: 23 år, ferdigutdannet optiker, fotointeressert, svak for designervesker og lider av kronisk wanderlust.

Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits