kamillahaaland.com

PÅ EGET DOMENE

  • 01.07.2015 - 22:15

Hei dere!

Etter jobb i dag har jeg virkelig stått på for å ordne designet og alt på domenet mitt. Og alt i alt er jeg strålende fornøyd med resultatet!

Hva synes dere? -> http://kamillahaaland.com

 

Håper dere liker det! Gi gjerne et lite hei på den :-)

 

new in: leowulff anaconda

  • 26.06.2015 - 22:20My new baby

Åh, jeg elsker denne burgunderfargede vesken! God plass til alt av data, speilrefleks, solbriller, lommebok, og alt annet stæsj. Perfekt! Og kanskje det beste av alt, den har glidelås! Det er noe jeg har savnet på Louis Vuitton Neverfull vesken min, og på min Tory Burch York Buckle Tote. Disse har til nå vært de eneste som har fått plass til macen, men nå har jeg endelig denne i tillegg! *gliiiis*

Kjøpte den til halv pris på miinto.no! Dere kan tro den materialistiske lykken tok overhånd!

white lace

  • 23.06.2015 - 20:12Nytt sett fra mymuse.no

Sponset

black & white

  • 21.06.2015 - 19:53

God søndag, dere! Håper alle har hatt en god helg? Det var vært mye moro for min del hvertfall. Og det ble heller ikke mindre moro på bryllupsfesten i går! Vi var hjemme veldig sent, så kjenner at jeg gjerne kunne hatt noen timer ekstra søvn... Vel, det for jeg ta neste helg. Da blir det forhåpentligvis bare en rolig og avslappende helg. Vi har nettopp kommet hjem fra selskap, så magen er sprengmett av lapskaus og kaker. Og vet dere hva? I morgen er det nytt selskap. Jeg er tidenes kakemonster, så her blir det sommerkroppen totusen og aldri... Hehe!

Nå er det sort peel off maske og taken 3 som står på menyen her i hus. Ha en fin kveld!


Kjole fra kappahl, solbriller fra prada, veske fra marc jacobs og sandaler fra stockholm design group.

Kjolen er sponset

fringes and a bun

  • 20.06.2015 - 16:29

Herregud for en deilig dag! Det er vigelandsdagen her på Vigeland i Lindesnes. Det medfører masse mennesker og at det faktisk skjer noe på denne lille plassen. Tivoli for de små, bilutstilling for de som er interessert i det. Jeg så meg ut en deilig mustang jeg gjerne skulle hatt som konebil, men det for bli når jeg vinner i lotto... Og sist men ikke minst hadde de HELIKOPTERTUR! Dette måtte jeg så klart være med på. Og flygeren var "leken" noe som passet meg veldig godt. Fart og morro i lufta ass, får det ikke bedre! Bilder kommer senere! Fikk tatt flyfoto av tomta vår til og med. Så nå har jeg laget en tradisjon om å ta bilde hvert år av utviklingen!

Puh, nå må vi løpe! Vi skal på middag hos mamma, så skal vi i bryllupsfest etterpå. Bryllupsfesten kom ganske brått på, vi fikk beskjed i går. Jeg lurer altså enda på hva jeg skal gå med... Ikke bra! Vel, under ser dere hvertfall hva jeg har hatt på meg til nå i dag.


Shorts og singlet fra kappahl, kimono fra bikbok, solbriller fra ray ban, klokke fra daniel wellington, veske fra marc jacobs og sandaler fra dna.

Forresten, dere får 15% rabatt på alle klokker fra DW frem til 30. juni! Rabattkode: kamillah!

Shortsen og singleten er sponset

New in: Prada Sunnies

  • 20.06.2015 - 11:47

jump to the suit, yo!

  • 18.06.2015 - 18:22

Jumpsuit fra H&M, jakke fra junkyard, veske fra marc by marc jacobs og sko fra wrangler.

Elsker virkelig jumpsuiten jeg kjøpte meg i går. Den er så utrolig komfortabel og lekker. Eneste negative er at den er litt kort i bena, men det måtte nesten bli sånn. Jeg så ut som jeg hadde tatt på meg en søppelsekk i størrelsen større...

lost & found

  • 14.06.2015 - 16:33

Herregud, jeg har gått og letet etter solbrillene mine over alt i år og dag. I går fant jeg hele tre av fem savnede solbriller!
Så nå er jeg enda litt mer klar for Hawaii! Fant til og med den amerikanske iphoneladeren min, som jeg fikk med min første iphone. Dere vet den som aldri kom til Norge, den sorte og grå. Haha, kjenner det er veldig praktisk å ha den laderen nå, selvom det var ganske stress tilbake i 2007.

beautiful lace

  • 12.06.2015 - 17:08​Nytt undertøysett fra mymuse.no, klokke fra daniel wellington og armbånd fra primark. Jeg gleder meg til å bruke dette lekre settet som jeg fikk tilsendt for et par dager siden! Så fint. Blonder må jo være noe av det vakreste som finnes, er dere ikke enig?

Sponset

i'm back!

  • 11.06.2015 - 21:13

Fy søren, så vanskelig det skulle være å bestemme seg for hvor jeg skulle poste disse forbaska blogginnleggene... Jeg har jo blogget på femelle i halvannet år, men etter uakseptablet mye nedetider valgte jeg å "flytte." Har vært innom nouw.com en ukestid, men fant meg liksom ikke hundre prosent til rette der...

Så nå er jeg her! Legg meg til som venn, a!

Kjole fra Bikbok, jakke fra Junkyard, sko fra Wrangler og clutch fra Alexander McQueen.

Kamilla Haaland

VelkommenKort om meg: 23 år, ferdigutdannet optiker, fotointeressert, svak for designervesker og lider av kronisk wanderlust.

Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits