kamillahaaland.com

nødvendigheter til sommeren

  • 22.06.2015 - 20:19Denne gangen var det nødvendigheter fra blivakker som dumpet ned i postkassen. Den økonomiske gjerrigknarken i meg kom frem da jeg så det var tilbud på hele butikken. Penger spart er penger tjent - er det ikke? Jeg slo hvertfall til for fult. Fikk endelig bestilt meg rensen fra dermalogica som jeg straks er tom for. Fant en diger flaske på 500 ml, så det burde jo holde for en stund. Elsker virkelig dermalogica sine produkter! De har faktisk slått ut decléor, mitt gamle favorittmerke innen hudpleie. Ellers er solkrem med faktor 50 bestilt, jeg skal jammen ikke få rynker på Hawaii. Her er det kun brunfarge som søkes! Aftersun ble også med i handlekurven. Benedicte hadde den samme på Gran Canaria, og jeg ble solgt da jeg brukte den. Den lukter jo kokos. NAM! Alt som lukter og smaker kokos er innafor. Tørrshampoo og mascara, det sier seg selv - det er nødvendig. Hehe!

Hva er deres nødvendigheter?


summer essentials

  • 13.06.2015 - 18:37

Tenkte å vise dere noen av mine "summer essentials." Sommeren er vel kanskje godt i gang for mange av dere? For min del skal jeg jobbe frem til jeg drar til Hawaii den 21. juli!


Flashtattoos fra cocoo.se, solkrem fra nivea, tørrshampoo fra batiste, betakaroten fra good for me, fuktighetskrem fra dermalogica, solkrem til ansiktet fra md formulations, bikini fra nelly, solbriller fra ray ban, rosa leppepomade fra royal apothic, neglelakker fra essie, peeling fra naobay og hårolje fra lorealprofessional.

For en stund siden fikk jeg tilsendt noen bokser fra glossybox, og fant mange gode produkter oppi dem. Blant annet leppepomaden, peelingen og håroljen. Disse har absolutt blitt nye favoritter sammen med alle mine gode gamle favoritter. Helt siden jeg prøvde ut batiste sine tørrshampooer for første gang har jeg vært frelst. Jeg elsker at de har et lyst "pulver" i seg, det gjør jo at etterveksten blir mindre tydelig, og det er jo faktisk sykt greit. Fuktighetskremen fikk jeg i et travel-kit fra dermalogica da jeg bestilte et bladabonnement back in the days. Dette er fortsatt et produkt jeg kjøper igjen og igjen.

Det aller viktigste for meg om sommeren er beskyttelse mot uv-stråling og masse fuktighet! Dere vet jo allerede hva min favoritt er når det kommer til fuktighetskrem, og til leppene er leppepomaden fra royal apothic fantastisk, da man får en superfresh farge på leppene. Solkrem til kropp og ansikt for å unngå rynker, solskader og større risiko for kreft samt solbriller for å unngå diverse stygge øyesykdommer. Jeg har alltid vært flink til å bruke solbriller, og klarer meg omtrent ikke uten. Først etter jeg begynte å studere optikk fikk jeg "øynene opp" for viktigheten av gode solbriller. Ellers kan jeg ikke skryte på meg at jeg har vært flink til å bruke solkrem tidligere, men først nå i senere tid har jeg begynt å bruke det. Det er så klart kjedelig at det tar ekstremt mye lengre tid å få farge, men samtidig vil jeg jo heller ikke se ut som en sviske når jeg er seksti...

Hva er deres must-haves om sommeren?

flashtattoos, betakaroten og glossybox er sponset

Kamilla Haaland

VelkommenKort om meg: 23 år, ferdigutdannet optiker, fotointeressert, svak for designervesker og lider av kronisk wanderlust.

Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits